Her hos MyPosture lever vi af at sælge holdnings tøj – vi bliver dog ofte spurgt om, hvad holdnings tøj egentlig er, og om det er noget, der kan anvendes af alle? Vi har i dette blogindlæg forsøgt at besvare nogle af de mest gængse spørgsmål, som vi dagligt modtager på e-mail og telefon. Vi agter at gøre danskerne klogere på, hvad holdningskorrigerende tøj er, og hvorfor det kan være en yderst god investering, hvis man døjer med dårlig kropsholdning. 

Holdnings tøj kan hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning

Hele essensen ved holdnings tøj er, at det skal forbedre din kropsholdning og derved mindske smerter i ryggen. Dette gøres ved at stabilisere din krops naturlige positur, hvorved din krop tvinges til at holde ryggen rank. Vores MyPosture holdningstøj er med til at øge din krops bevidsthed omkring dette, så du langsomt vænnes til at holde rykmuskulaturen rank.

Holdnings tøj kan benyttes af alle, der ønsker at gøre noget godt for kroppen. Vi er som folkefærd blevet uhyggeligt dårlige til at holde ryggen ret, da vi er vant til at ”krumme” os over enheder såsom smartphones, tablets og små bærbare computere. Det er her, hvor holdnings tøj kommer til sin ret – du vil nemlig ikke kunne ”synke sammen” ved skuldrene, hvilket er med til at stabilisere din kropsholdning.

Kombiner dit holdnings tøj med dedikeret træning

For at få det optimale ud af MyPosture holdnings tøj, anbefaler vi, at du træner ryggen sideløbende. Dette vil være med til at forstærke din rygs muskulatur, hvilket er alfa omega for, at du slipper af med dine smerter i ryggen.

Holdnings tøj er et fantastisk supplement til din rygtræning. Det er blandt andet derfor, at vi har mere end 50.000 glade danske kunder og mere end 5.000 tilfredse anmeldelser på TrustPilot. Vi lever og ånder for holdningskorrigerende tøj, og vil hjertens gerne hjælpe dig mod en bedre og sundere hverdag!