Her hos MyPosture lever vi af at sælge holdningskorrigerende tøj. Vi tror på, at en korrekt kropspositur er med til at give øget livsglæde, hvorfor vi har udviklet vores holdningstrøjer og dertilhørende tilbehør med henblik på at komme danskernes generelt dårlige kropsholdning til livs.

Vi ved dog også, at holdningstøj kan være en dyr investering - derfor kan vi glædeligt fortælle, at vi fra tid til anden har holdningskorrigerende tøj på tilbud. Vi er af den tro, at alle skal have råd til at forebygge rygskader og -smerter. Derfor er vi stolte af at producere Danmarks billigste holdningskorrigerende tøj. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten - det vidner vores mere end 5.000 tilfredse TrustPilot anmeldelser om. Derudover har vi serviceret over 50.000 kunder i hele Europa - derfor er vi ganske sikre på, at du vil blive glad for din MyPosture holdningstrøje!

Hos MyPosture finder du Danmarks billigste holdningskorrigerende tøj tilbud!

Vores primære fokus er dig som kunde. Det er også derfor, at vi ved, at tilbud er en nødvendighed for, at alle kunder tilgodeses. Er du heldig, rammer du derfor ind i et af vores holdningskorrigerende tøj tilbud. Man skal dog være hurtig, da der er rift om de populære t-shirts!

Sådan virker en holdningskorrigerende t-shirt

Vi får ofte spørgsmål om, hvordan vores MyPosture holdningskorrigerende t-shirts egentlig fungerer. Vores t-shirts er udviklet med nøje præcision og stor kompleksitet - selve anvendelsen er dog en helt anden sag. Den er nemlig nem! Du skal blot tage din nye holdningskorrigerende t-shirt på og opleve forskellen fra dag 1.

Du har måske opdaget, at vi som folkefærd er blevet slemmere og slemmere til at “krumme” os sammen i ryggen. Det er især ved skuldrene, hvor vi ikke er gode nok til at holde kroppen rank. Det kommer sig af, at smartphones, små bærbare computere og tablets er blevet så stor en del af vores dagligdag. Med en MyPosture holdnings t-shirt vil du komme problemet til livs - den vil gå ind og rette op på din positur og langsomt vænne din krop til at forblive rank.

Det er yderst vigtigt, at du er opmærksom på din egen kropspositur - det kan dog være svært i en travl hverdag. Derfor er vores t-shirts også designet til, at du kan have dem inden under dit hverdagstøj. Langt de fleste af vores kunder benytter vores t-shirts i deres daglige erhverv, og formår på den måde at skabe et bedre kropsligt fundament.

Kombiner din holdningstrøje med træning

For at få de absolut bedste resultater med vores MyPosture holdningskorrigerende t-shirt, anbefaler vi, at du kombinerer træning med brug af vores t-shirts. På den måde får du trænet din rygs muskulatur, som i sidste ende er dén, der skal holde ryggen rank. Med MyPosture t-shirt vænner du din krop til ikke at synke sammen og styrker derved det mentale aspekt såvel som det fysiske.

Har du spørgsmål, så er du altid hjertens velkommen til at kontakte os her.