Timer
Minutter
Sekunder
×
  • 5000 anmeldelser på Trustpilot!

  • Som set på TV over 80.000 produkter solgt!

  • Ekspres-levering 24-48 timer

-19%

DEN KOMPLETTE POSTURE PAKKE (HVID) (KVINDE)

649,00 DKK
798,00 DKK

Pris som konfigureret: 649,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Leveringsstatus: 24-timers levering

1⃣ Hjælper dig med at rulle skuldrene tilbage
2⃣ Aktiverer underaktive muskler i din øvre ryg
3⃣ Støtter din lænd i situationer hvor den kan belastes
4⃣ Sørger for at holde din krop i den bedst mulige holdning, selv når du ikke tænker over det
5⃣ Øger din holdningsbevidsthed, så du bliver mere opmærksom på din kropsholdning

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 649,00 DKK

➡ Alle ordrer i August kan byttes til og med den 1. Oktober 2018! ⬅

Beskrivelse

Detaljer

Med vores holdningskorrigerende t-shirts & undertrøjer, hjælper vi din krop med at slappe af. Om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe - så er vores holdningskorrigerende tøj et fantastisk understøttende produkt for dig der ønsker at få en bedre holdning.

Underaktive muskler bliver stimuleret og din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med.

Oplever du irritationer, smerter og spændinger i løbet af en almindelig dag, så kan dette være grundet din holdning. Kinesio teknologien som tøjet bygger på hjælper med at "trække" i din krop de rigtige steder, og dermed forbedre din holdning.

Forskellen på vores T-Shirts og Undertrøje er at undertrøjen udelukkende fokuserer på den nedre og øvre del af din ryg. Udover at T-Shirten fokuserer på den nedre og øvre del af ryggen og aktiverer underaktive muskler, så tager den fat i dine skuldre og ruller dem tilbage.

Hos MyPosture.dk slipper du for at hente din pakke i pakkeboks - vi leverer din pakke i din postkasse pga. vores praktiske emballage!

Levering

24-timers levering!

(Med mindre andet er beskrevet)
Vi bestræber os altid på at få vores produkter så hurtigt ud til kunder som muligt - vi ved at mange af vores kunder går rundt med irritationer og gener i nakke, skuldre og ryg - og derfor skal vi gerne kunne hjælpe dem af med disse problemer hurtigst muligt.

Vi pakker endvidere din ordre så den kan komme i din postkasse - dermed slipper du for bøvl med at skulle ned og hente den i en pakkeboks. Det synes vi er nemmest for vores kunder!

Vi leverer med DAO365 som ubestridt er det hurtigste fragtfirma i Danmark.

Ombytning

Vi bytter størrelser og farver helt gratis!

Har du kommet til at bestille en trøje der enten er for stor, lille eller måske vil du gerne have den i en anden farve? Frygt ej - vi ombytter helt gratis - alt sker på vores regning! Kontakt Julie på Kontakt@MyPosture.dk for at få byttet din størrelse eller farve!

Anmeldelser