Timer
Minutter
Sekunder
×
 • ★★★★  8.5/10 Trustpilot-score (3000 anmeldelser)
 • Gratis luksus rygstøtte ved køb over 400 kr.
 • Gratis ekspres-levering på 24-48 timer
-57%

DEN KOMPLETTE POSTURE-PAKKE (HVID)

649,00 DKK
1.499,00 DKK

Pris som konfigureret: 649,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Leveringsstatus: 24-timers levering


* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 649,00 DKK

➡ Alle ordrer i Januar kan byttes til og med den 1. Marts 2018! ⬅

Beskrivelse

Detaljer

1⃣ Hjælper dig med at rulle skuldrene tilbage
2⃣ Aktiverer underaktive muskler i din øvre ryg
3⃣ Støtter din lænd i situationer hvor den kan belastes
4⃣ Hjælper med at lindre smerter i ryg, skulder og nakke
5⃣ Øger din holdningsbevidsthed, så du bliver mere opmærksom på din kropsholdning

Med vores holdningskorrigerende t-shirts & undertrøjer, hjælper vi din krop med at slappe af. Om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe - så er vores holdningskorrigerende tøj sundt for din krop. 

Underaktive muskler bliver stimuleret og din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med.

Teknologien er ekstrem fordelagtig hvis du oplever irritationer, smerter og spændinger i løbet af en almindelig dag. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring - derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.

Forskellen på vores T-Shirts og Undertrøje er at undertrøjen udelukkende fokuserer på den nedre og øvre del af din ryg. Udover at T-Shirten fokuserer på den nedre og øvre del af ryggen og aktiverer underaktive muskler, så tager den fat i dine skuldre og ruller dem tilbage.

Hos MyPosture.dk slipper du for at hente din pakke i pakkeboks - vi leverer din pakke i din postkasse pga. vores praktiske emballage!

Levering

24-timers levering!

(Med mindre andet er beskrevet)
Vi bestræber os altid på at få vores produkter så hurtigt ud til kunder som muligt - vi ved at mange af vores kunder går rundt med irritationer og gener i nakke, skuldre og ryg - og derfor skal vi gerne kunne hjælpe dem af med disse problemer hurtigst muligt.

Vi pakker endvidere din ordre så den kan komme i din postkasse - dermed slipper du for bøvl med at skulle ned og hente den i en pakkeboks. Det synes vi er nemmest for vores kunder!

Vi leverer med DAO365 som ubestridt er det hurtigste fragtfirma i Danmark.

Ombytning

Vi bytter størrelser og farver helt gratis!

Har du kommet til at bestille en trøje der enten er for stor, lille eller måske vil du gerne have den i en anden farve? Frygt ej - vi ombytter helt gratis - alt sker på vores regning! Kontakt Julie på Kontakt@MyPosture.dk for at få byttet din størrelse eller farve!

Anmeldelser
 • Det er bare FEDT at det hele spiller! Alt fra leveringen til produktet. Jeg har brugt trøjen i omkring 3 uger nu og er fuldt ud tilfreds.
  Morten Ørum, Rungsted
 • ... jeg havde aldrig turde håbe på at en trøje kunne gøre så meget for mig. Jeg har endelig fået en hverdag uden konstante smerter!
  Thomas Nielsen, Aalborg
 • Mine kollegaer bemærkede allerede de første par dage at jeg giv med mere rank ryg og havde en bedre holdning! FEDT! :-)
  Lars Nørgaard, København K
 • Trøjen fra MyPosture har gjort at jeg ikke skal bruge kræfter på at opretholde den gode holdning med en dårlig ryg. Det er altså dejligt!
  Inge Winther, Københoved
 • Jeg bestilte Fredag middag og allerede Lørdag morgen havde jeg trøjerne. Super oplevelse! Og så gør det ikke noget at trøjerne er fantastiske! ;-)
  Mogens Dalsgaard, Næstved
 • Jeg anbefaler alle der har problemer med ryggen eller nakken denne trøje. Jeg har nu brugt MyPosture i snart et halvt år - og jeg har oplevet STORE forbedringer!
  Louise Green, Slagelse
 • ... jeg har ikke fortrudt mit køb en eneste dag. Tak for godt produkt og hurtig levering!
  Christina Johansen, Rødekro
 • Endelig en webshop der lever op til mine forventninger. Hurtig levering og holder hvad de lover i beskrivelsen. Tak
  Malene Davidsen, Sorø