Timer
Minutter
Sekunder
×
 • ★★★★  8.5/10 Trustpilot-score (3000 anmeldelser)
 • Gratis luksus rygstøtte ved køb over 400 kr.
 • Gratis ekspres-levering på 24-48 timer
-51%

Holdningskorrigerende støtte (Kvinde)

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Leveringsstatus: 24-timers levering

Medium: (70cm ikke brug - 85cm i stræk)
Large: (75cm ikke brug - 90cm i stræk)
Måles under barmen


1⃣ Hjælper dig med at rulle skulderende tilbage
2⃣ Aktiverer underaktive muskler i din øvre ryg
3⃣ Hjælper med at lindre smerter i ryg, skulder og nakke
4⃣ Øger din holdningsbevidsthed, så du bliver mere opmærksom på din kropsholdning

* Påkrævede felter

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

➡ Alle ordrer i Januar kan byttes til og med den 1. Marts 2018! ⬅

Beskrivelse

Detaljer

Med vores holdningskorrigerende Ryg & Skulder støtte, hjælper vi din krop med at slappe af. Om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe - så er vores holdningskorrigerende tøj sundt for din krop.

Ryg & Skulderstøtten er designet direkte til kvinder, da der er plads til kvindens barm, så den ikke går ind og irriterer.

Materialerne er Nylon & Spandex så produktet også giver sig, så den passer til forskellige slags kroppe.

Underaktive muskler bliver stimuleret og din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med.

Teknologien er ekstrem fordelagtig hvis du oplever irritationer, smerter og spændinger i løbet af en almindelig dag. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring - derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.

Hos MyPosture.dk slipper du for at hente din pakke i pakkeboks - vi leverer din pakke i din postkasse pga. vores praktiske emballage!

Vi har 14 dages fortrydelsesret og vi bytter dine produkter uden omkostning!

Levering

24-timers levering!

(Med mindre andet er beskrevet)
Vi bestræber os altid på at få vores produkter så hurtigt ud til kunder som muligt - vi ved at mange af vores kunder går rundt med irritationer og gener i nakke, skuldre og ryg - og derfor skal vi gerne kunne hjælpe dem af med disse problemer hurtigst muligt.

Vi pakker endvidere din ordre så den kan komme i din postkasse - dermed slipper du for bøvl med at skulle ned og hente den i en pakkeboks. Det synes vi er nemmest for vores kunder!

Vi leverer med DAO365 som ubestridt er det hurtigste fragtfirma i Danmark.

Ombytning

Vi bytter størrelser og farver helt gratis!

Har du kommet til at bestille en trøje der enten er for stor, lille eller måske vil du gerne have den i en anden farve? Frygt ej - vi ombytter helt gratis - alt sker på vores regning! Kontakt Julie på Kontakt@MyPosture.dk for at få byttet din størrelse eller farve!

Anmeldelser
 • Trøjen fra MyPosture har gjort at jeg ikke skal bruge kræfter på at opretholde den gode holdning med en dårlig ryg. Det er altså dejligt!
  Inge Winther, Københoved
 • Endelig en webshop der lever op til mine forventninger. Hurtig levering og holder hvad de lover i beskrivelsen. Tak
  Malene Davidsen, Sorø
 • Det er bare FEDT at det hele spiller! Alt fra leveringen til produktet. Jeg har brugt trøjen i omkring 3 uger nu og er fuldt ud tilfreds.
  Morten Ørum, Rungsted
 • Mine kollegaer bemærkede allerede de første par dage at jeg giv med mere rank ryg og havde en bedre holdning! FEDT! :-)
  Lars Nørgaard, København K
 • ... jeg har ikke fortrudt mit køb en eneste dag. Tak for godt produkt og hurtig levering!
  Christina Johansen, Rødekro
 • Jeg bestilte Fredag middag og allerede Lørdag morgen havde jeg trøjerne. Super oplevelse! Og så gør det ikke noget at trøjerne er fantastiske! ;-)
  Mogens Dalsgaard, Næstved
 • ... jeg havde aldrig turde håbe på at en trøje kunne gøre så meget for mig. Jeg har endelig fået en hverdag uden konstante smerter!
  Thomas Nielsen, Aalborg
 • Jeg anbefaler alle der har problemer med ryggen eller nakken denne trøje. Jeg har nu brugt MyPosture i snart et halvt år - og jeg har oplevet STORE forbedringer!
  Louise Green, Slagelse